Magical Naturals

Je wagentje : 0 item
Totaal : 0,00 €
Je winkelwagentje is leeg
Recent toegevoegde items
Nu afrekenen

De meeste menselijke culturen hebben planten beschouwd als magische en/of heilige wezens. Onze voorouders waren veel meer zelfredzaam dan wij moderne mensen zijn. Ze ontdekten door hun relaties met de natuur hoe ze op magische wijze levende planten konden transformeren in verzorgende en helende remedies voor huid, haar, lichaam, mind en spirit. Teszamen met planten werkten ze op vakkundige wijze met vuur, water en positieve intenties - precies de ingrediënten die we leren te gebruiken in onze Magical Naturals workshops.

Wanneer je leert om je eigen natuurlijke persoonlijke verzorging en wellness-produkten te maken dan ben je bezig deze oude traditie in leven te houden, een oproep van een generatie aan vaardigheden van kruidendokters, genezers, sjamanen, heksen en wijze mannen en vrouwen.
Vandaag de dag gebruiken we dezelfde basisprincipes van de natuurlijke manieren zoals zij dat deden, maar met een veel bredere keuze aan ingrediënten en materialen.

We nodigen je uit om een Magical Natural te worden en vandaag nog aan de slag te gaan in de magische (en groene) wereld van het creëren van je eigen natuurlijke huidverzorging, haarverzorging en wellness-producten!

Schrijf je in voor een van onze workshops (lees meer ...)

Probeer een van onze makkelijke Starterkits (lees meer...)

Browse eens door onze magische webshop boordevol natuurlijke ingrediënten

 

Become a magical natural !

MAKE YOUR OWN NATURAL SKINCARE

WORKSHOP LEVEL 1

Zaterdag 7 april 2018
10.00-17.00
De Corantijn 87F
1689AN Zwaag (NH)

Direct registreren

be a magical natural workshops fun

WORKSHOP  

Nieuw! Citroen Eucalyptus etherische olie - ideaal tegen insecten - meer effectief dan DEET!

Nieuw! COSMOS certificering voor diverse oliën, boters en CO2 plantextracten

Klik hier voor alle  updates

Updates