Winkelwagen - 0 item
Totaal : 0,00 €
Je winkelwagentje is leeg
Recent toegevoegde items
Nu afrekenen
Magical Naturals

Gratis verzenden

etherische-olie-mirte.jpgetherische-olie-mirte.jpg

Mirte Etherische Olie

INCI: Myrtus communis. Stoomdistillatie van de bladeren en twijgen.
Herkomst: Marokko
Basisprijs voor variant2,81 €
Prijs vanaf:
3,40 €
Korting
Bedrag BTW0,59 €
Opties:
Kies hier...

Beschrijving

Mirte etherische olie

INCI: Myrtus communis.
Stoomdistillatie van de bladeren en twijgen.
Herkomst: Marokko

De frisse, kamferachtige, zoet-kruidige geur van Myrtle doet denken aan eucalyptus, maar is milder in zijn werking. Inheems in Afrika, maar nu algemeen voorkomend in het hele Middellandse-Zeegebied.
Myrtle werd gebruikt door de oude Egyptenaren als een remedie voor keelpijn en hoesten. Het was ook een ingrediënt van 'engelen water', een populaire huidverzorgingslotion in de zestiende eeuw in Europa. Het is geschikt voor gebruik in een aromabrander of verdamper voor het behandelen van luchtweg klachten, vooral bij kinderen.
Mirte's antiseptische en adstringerende eigenschappen maken zijn goed in huidverzorgingsbereidingen voor acne, aambeien en grove poriën.

Let op! Mogelijke overgevoeligheid bij sommige individuen. Heb je een gevoelige huid dan raden we je aan eerst een 'patch-test' te doen (Verdun een aantal druppels e/o eerst in een basiscrème of plantaardige draagolie) voor gebruik. Zoals met bijna alle etherische oliën, niet puur of onverdund op de huid- en niet inwendig gebruiken!

Als je niet gewend bent met het gebruik van etherische oliën lees dan eerst onze Etherische Oliën - Belangrijke Veiligheidspunten.

Verpakking

10ml of 30ml bruin glazen fles met druppelaar (grotere hoeveelheden op aanvraag)

Reviews

Reviews

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.
Je moet eerst inloggen om een review te kunnen schrijven.
Laatst bekeken producten

Korting