Magical Naturals

Je wagentje : 0 item
Totaal : 0,00 €
Je winkelwagentje is leeg
Recent toegevoegde items
Nu afrekenen

Rosa wilde een boeiende nieuwe hobby nadat haar kinderen zelfstandiger werden. Ze kwam naar een van onze korte fun-workshops met een groep vrienden. Ze was geïntrigeerd en vervolgens kwam ze een hele dag naar 'Mirakel Kruidenolie & Wonderlijke Balsems' workshop. Met gebruik van onze uitgebreide reader en recepten begon ze vervolgens te experimenteren in haar eigen keuken en het weg geven van haar eigen gemaakte huid & haar produkten aan vrienden en familie.

Ze kreeg zulke goede feedback, dat ze begon na te denken over het opwaarderen van haar hobby naar een bedrijfje aan huis om wat extra geld te verdienen. Ze nam contact met ons op en we moedigden haar aan om naar een van onze masterclasses te komen. We gaven haar een lading tips en informatie over het formuleren van recepten, zodat deze voldoen aan de voorschriften en procedures voor 'good manufacturing practice'.

Ze is nu bezig met het opzetten van haar nieuwe onderneming, met haar man die haar aanmoedigd met enthousiaste support!

Een opgetogen Rosa verteld ons:

'Een hele nieuwe wereld heeft zich voor mij geopend, ik wou dat ik dit eerder had ontdekt! Werken met plantaardige ingrediënten is zo ongelooflijk bevredigend en mijn huid ziet er zoveel beter uit sinds ik mijn eigen produkten gebruik! Dank je Carolina, Andrew en iedereen bij Magical Naturals! '

Klik hier voor meer informatie over ons aanbod van workshops.

 

 

Become a magical natural !

MAKE YOUR OWN NATURAL SKINCARE

WORKSHOP LEVEL 1

Zaterdag 7 april 2018
10.00-17.00
De Corantijn 87F
1689AN Zwaag (NH)

Direct registreren

be a magical natural workshops fun

WORKSHOP  

Nieuw! Citroen Eucalyptus etherische olie - ideaal tegen insecten - meer effectief dan DEET!

Nieuw! COSMOS certificering voor diverse oliën, boters en CO2 plantextracten

Klik hier voor alle  updates

Updates