Magical Naturals

Je wagentje : 0 item
Totaal : 0,00 €
Je winkelwagentje is leeg
Recent toegevoegde items
Nu afrekenen

Met onze starterkits is het makkelijk en leuk om te beginnen met het maken van je eigen natuurlijke, top-kwaliteit huidverzorging. Heb je het te druk om naar onze workshops te komen? Geen probleem!
Kies uit verschillende starterkits en maak je eigen huidverzorging plezierig in het comfort en gemak van je eigen huis.
Onze handige economische pakketten bevatten alle natuurlijke basis ingrediënten, verpakkingen, recepten en instructies die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Naarmate je zelfvertrouwen, kennis en enthousiasme groeit zul je al gauw je eigen recepten bedenken, wat je de volledige controle geeft over wat je op je huid gebruikt.

Probeer een van onze makkelijke Starterkits

 

Ook voor kinderen?

De meeste kinderen houden van het maken van dingen, vooral als het lekker rommelig is! We bieden een aantal Starterkits (volgt) voor kinderen, compleet met gemakkelijk te volgen instructies voor de toezichthoudende volwassene.
Door kinderen te betrekken bij het maken van natuurlijke produkten, zoals lippenbalsems, badbruisballen, kruidenzalven en huidcrèmes, plant je zaadjes voor een meer gezond en zelfredzaam bewustzijn. En is het een fantastische manier om jonge mensen vaardigheden te leren die ze voor altijd tot hun beschikking zullen hebben. Dit is ook een geweldig idee voor kinderfeestjes.

Elk van onze Starterkits voor kinderen (volgt binnenkort) inclusief alle basis ingrediënten, verpakkingen en instructies die nodig zijn. De starterkits kunnen verschillende hoeveelheden bevatten afhankelijk van het aantal kinderen dat mee doet.

Become a magical natural !

MAKE YOUR OWN NATURAL SKINCARE

WORKSHOP LEVEL 1

Zaterdag 7 april 2018
10.00-17.00
De Corantijn 87F
1689AN Zwaag (NH)

Direct registreren

be a magical natural workshops fun

WORKSHOP  

Nieuw! Citroen Eucalyptus etherische olie - ideaal tegen insecten - meer effectief dan DEET!

Nieuw! COSMOS certificering voor diverse oliën, boters en CO2 plantextracten

Klik hier voor alle  updates

Updates